KAYSERİ TALAS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Kırsal Kalkınma ve Turizm Teknik Destek Programı kapsamında Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında destek sözleşmesi imzalandı.

2023 Kırsal  Kalkınma ve Turizm Teknik Destek Programı kapsamında Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında destek sözleşmesi imzalandı.
2023 Kırsal  Kalkınma ve Turizm Teknik Destek Programı kapsamında Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında destek sözleşmesi imzalandı.

2023 Kırsal  Kalkınma ve Turizm Teknik Destek Programı kapsamında Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında destek sözleşmesi imzalandı.

Oran Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen destek sözleşmesi imza törenine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Elmalı, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Ahmet Lütfi Şahin ile ilgililer katıldı. 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Elmalı "Eğitimin her kademesinde nitelikli öğrenciler yetiştirmek bizim tek gayemizdir. Bu kapsamda merkezden kırsala kalkınmaya destek olabilecek bir dizi faaliyetlerin gerçekleştirilmesini amaçlıyoruz. ORAN Kalkınma Ajansına da sizin nezdinizde projelerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olsun." dedi

"Kırsalın Cezerileri Kendi Teknolojik Tarım Aletlerini Yapıyor" isimli projemiz kapsamında Talas Süleymanlı Mehmet Muammer Beluk Çok Programlı Anadolu Lisesinden 30 öğrencimiz, Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 20 öğrencimiz eğitimden faydalanacaktır. 

Proje kapsamında Robotik Kodlama, 3d Tasarım ve 3D Yazıcı kullanımı, İlaçlama dronu yapım kodlama ve kullanımı eğitimleri verilecektir. 

5 grup halinde düzenlenen öğrencilerimize toplamda 150 saat eğitim verilecek olup, tarım alanında kullanılan yenilikçi teknolojilere dikkat çekilmesi planlanmaktadır.

 

06-12-202306-12-202306-12-202306-12-2023

Yenidoğan Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cd. No 1 Kaymakamlık Binası Kat 3 38280 Talas / KAYSERİ - 0(352) 437 53 02

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.